תעשיית המזון

כתבות אחרונות

 

660 איש פוטרו בענף המזון בחודשים אוקטובר-נובמבר 2011

כך עולה מדוח התאחדות התעשיינים ■ בחודשים אוקטובר ונובמבר 2011 נרשמה ירידה של 0.5% במצבת העובדים בתעשייה, ובסך-הכול פוטרו כ-1,700 עובדים

ענבל עומר 30.01.2012

אכילה מודעת: בקרת האיכות על המזון משתדרגת

כיום יותר מתמיד מודגש הצורך באינפורמציה על המזון שאנו אוכלים ■ הפתרונות נעים מרגולציה מחמירה, דרך מודלים מתמטיים ועד לשבבים שמדווחים ישירות לאייפון על מה שאנו אוכלים

שמחה סיגן 25.08.2011

עידן חדש? הוגשה הצעת חוק להקמת רשות מזון מרכזית

חברי ועדת הבריאות חתמו פה-אחד על הצעת החוק שהגיש יו"ר הוועדה, ח"כ חיים כץ ■ גלית אבישי, מנכ"לית "אמון הציבור": "מדובר בצעד היסטורי שיביא סוף-סוף לשינוי המיוחל"

אפרת אהרוני 24.11.2010

מי אשם שהילדים שמנים?

תעשיית המזון חייבת לאמץ את המאבק בהשמנה כחלק מהאסטרטגיה העסקית שלה

אדוה הימן 14.10.2010

ענקית המזון ג'נרל מילס בוחנת שת"פ עם חברות ישראליות

מקיימת סדרת פגישות בתיווך מכון היצוא, שנועדו לאתר מוצרים ישראליים שמתאימים לשוק המזון האמריקני

מירב אנקורי 22.06.2010

התחזיות של האו"ם שחורות; כיצד יושפע ענף המזון בישראל?

דו"ח האו"ם בנושא עליית מחירי חומרי הגלם בעולם אינו מותיר הרבה מקום לאופטימיות ■ ואולם, תעשיינים וקמעונאים ישראלים לא מתרגשים: "באו"ם מנבאים שחורות, ולא תמיד הם צודקים"

אילנית חיות 21.06.2010

איזו פוליטיקה עומדת מאחורי תעשיית המזון בעולם ומה הקשר לאקולוגיה?

קורס חדש של המכללה החברתית-כלכלית בוחן נושאים שבין מזון, גלובליזציה וסביבה, וכדרכה של המכללה, הקורס מועבר בעלות סמלית בלבד, כשהמרצים מעבירים את השיעורים בהתנדבות

שירות גלובס 27.10.2009

בין החורבות: 3 מגזרים אופטימיים

במפולת המניות בוול סטריט מסתתרים ענפים ובהם חברות שלא התרסקו לגמרי

רונן מנחם 07.10.2008

   123456   

   נמצאו 88 כתבות   |   עמוד 6 מתוך 6