אין ספק שמזון מוכן, קפוא או ארוז, מספק פתרון מהיר ונוח - אבל בדיקת "גלובס" מגלה שלא רק שהרכיבים שלו פחות בריאים, המחיר שלו לא נמוך יותר מזה של הכנה בבית
אם נדמה לכם שאתם משלמים על ק"ג דג קפוא ובסוף מבשלים הרבה פחות מזה - אתם צודקים ■ בעזרת אתר "פרייסל" בדק "גלובס" מה באמת מסתתר מאחורי ההבטחה ל-80% דג ו-20% מים
בשלב ראשון רכשו יחד 50% מהחנות "כל הקפואים" בבני-ברק לפי שווי של 6 מיליון שקל ■ יפתחו 15 חנויות
אייל דרוראיסוף מוצרים (ריקול)יבואירקות קפואיםמזוןמחסני מזוןנגיף הקורונהסיןסנפרוסטענף המזון