הנקראות ביותר

צפו: מצלמים לאינסטגרם? כך תעשו את זה נכון

מה הטעם לבשל אם אי אפשר לצלם את המנה ולגרוף תשואות מהעוקבים? 5 טיפים שישפרו את תמונות האוכל שאתם מעלים לאינסטגרם ● צפו במדריך הווידיאו של עינת חורשי

loading

מה הטעם לבשל אם אי אפשר לצלם את המנה ולגרוף תשואות מהעוקבים?

5 טיפים שישפרו את תמונות האוכל שאתם מעלים לאינסטגרם

1. הזווית: בגובה העיניים

הטעות מספר אחת: אל תצלמו מלמעלה. הצילום יוצא שטוח ולא מרשים. עדיף להטות את הטלפון בזווית קטנה שתיתן נפח ועומק למנה.

2. העיצוב: מינימליסטי

פחות זה טוב: קישוטים מסביב גונבים פוקוס. תנו למנה לככב במרכז התצלום. בחרו רקע בהיר ואחיד. אפשר להוסיף אלמנט או שניים ברקע. אבל בקטנה.

3. התאורה: טבעית

אור טבעי הוא הכי מחמיא ובעיקר בשעות הבוקר או לפנות ערב - בשעות הצהריים האור חזק מדי ועלול לשרוף את התמונה. בכל מקרה תמיד העדיפו תאורה בהירה ורכה ומה שבטוח: אל תשתמשו בפלאש!

4. האוכל: החתיכה החסרה

לכו על צילום שמדגיש את מרקם המזון: למשל, עוגה לאחר שנפרסה, או לזניה שחתיכה ממנה חסרה. עלים טריים תמיד מוסיפים לתצלום, גם אם לא התכוונתם לאכול אותם

5. הפילטר: בלי

לצלם אוכל עם פילטר, זה קצת כמו לבשל עם אבקת מרק עוף. יש לזה טעם מלאכותי. לכו על טבעי.

רוצה להשאר מעודכן/ת בנושא גלובס טק?
אני מאשר/ת קבלת תוכן פירסומי מגלובס
נושאים נוספים בהם תוכל/י להתעדכן
נדל"ן
נתוני מסחר
שוק ההון
נתח שוק
דין וחשבון
הסיפורים הגדולים של השבוע
מטבעות דיגיטליים
✓ הרישום בוצע בהצלחה!
עקבו אחרינו ברשתות