יום ראשון השבוע. תשע בערב. שלומי, מנהל המשמרת במסעדה היפנית היוקרתית יאקימונו, יוצא לרחוב לבדוק מה קורה עם המונית שהזמין לבקשת אחד השולחנות. בפנים די ריק, ולשלומי יש זמן להתקשר שוב לתחנה, לבדוק מה קורה, ולהציע באדיבות מים קרים למשפחה שממתינה למונית.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.