פנאי

רותי ומתי ברודו בצעירותם / צילום: באדיבות קופי בר

קופי בר, בית תאילנדי ופינגווין עוד כאן. אבל האם לדור החדש של המסעדות בישראל יש סיכוי לשרוד?

מתי ורותי ברודו מפעילים את הקופי בר כבר 25 שנה, בית תאילנדי שורדת 3 עשורים, ומסעדת פינגווין בנהריה קיימת יותר שנים מהמדינה ● אבל מסעדות שרואות את עצמן כחלק ממסורת קולינרית ומצליחות לשרוד בישראל הן מעטות ומתמעטות משנה לשנה ● האם למסעדנים החדשים יש סיכוי? והאם הוותיקים יישארו כאן אחרי כל הגזרות?
הוטל דה ויל / צילום: אנטולי מיכאלוב

בחירת המבקר: 10 המסעדות הטובות של 2018

חיליק גורפינקל, מבקר המסעדות של מגזין G, שוטט השנה בלא מעט מסעדות וברים ● הוא אכל וטעם המון מנות ● רגע לפני ש-2018 ננעלת, הוא בחר את עשר המסעדות שאהב יותר מכל
סשימי / צילום: אנטולי מיכאלוב

מסעדת אונאמי: לא מקורית ולא חדשנית אבל מקצוענית

אונאמי היא עדיין המוסד שהייתה לפני עשור או שניים. מוסד רציני, מכובד, לא מקורי או חדשני, כדרכם של מוסדות שכאלה, אלא מקצועני, מסודר ובעיקר - וזה כמובן החשוב מכל - כזה שמספק את הסחורה. וזה, כידוע, כל מה שאנחנו רוצים
שכונת ברוקלין בניו יורק / צילום: shutterstock

דלשה קפיטל: הפחתת דמי שכירות למסעדה של בעל השליטה הובילה להפסד כבד

בחברת הנדל"ן האמריקאית, שנמצאת בבעלות מייקל שהה, מסבירים הפסד של יותר מ-14 מיליון דולר ברבעון השלישי בירידת ערך של 21.4 מיליון דולר בשני נכסים, שבהם מתנהל מו"מ להפחתת דמי השכירות ● באחד מהם השוכר הוא מסעדה, ששהה עצמו הוא אחד מבעליה, ודמי השכירות שלה צפויים לרדת ב-40%
המבורגר קום איל פו / צילום: אפיק גבאי

אוכל ברים משובח: בושוויק שווה ביקור, ולא בגלל הקוקטיילים

אנשי האימפריאל חברו לאביבית פריאל-אביחי, השפית הוותיקה החתומה בשנים אחרונות על האוכל באוזריה ואוזריה נקסט דור בשוק לוינסקי האהוב ● והיא בהחלט מספקת את הסחורה ● האוכל כאן מצוין ● טוב מספיק כדי לבקר בבושוויק גם אם אינך חובב קוקטיילים ● ביקורת